قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش آش دوغ

آموزش آش دوغ

آموزش آش دوغ

آموزش آش دوغ

 

مواد لازم :
نیم کیلو سبزی(گشنیز,شوید,برگ چغندر یا اسفناج و خیلی کم جعفری)
یک لیتر دوغ
یک لیوان ماست
یک عدد زرده تخم مرغ
یک ق.غ آرد
چند عدد فلفل سبز
نصف پیمانه نخود پخته شده
یک ق.غ بلغور گندم ریز
یک لیوان کلم خردو پخته شده (دلخواه)

طرز تهیه :

ابتدا آب و نخود و بلغور گندم را داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم.
بعد از نیم ساعت جوشیدن سبزی خرد شده و فلفل و کلم را میریزیم و بمدت بیست دقیقه دیگر میجوشانیم.
در یک ظرف ماست و زرده تخم مرغ و آرد را مخلوط و هم میزنیم و دوغ را اضافه و مخلوط میکنیم و از الک رد میکنیم.و به آش در حال جوش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آش بجوش بیاید.
بعد از نیم تا یکساعت آش حاضر است.
ترش بودن آش بستگی به دوغ دارد اگر دوغ ترش و پر چرب باشد عالی میشود.
هر چقدر آش بجوشد غلیظ تر میشود که این هم دلبخواه هست چون بعضی ها آش رقیق و بعضی ها آش غلیظ دوست دارند.
موقع ریختن مخلوط دوغ تا زمان جوشیدن اگر هم زده نشود میبرد.
نمک در آخر پخت اضافه میشود.
این دستور آش دوغ مخصوص خودم هست که هم راحت و هم خوشمزه است رنگ آن از آش دوغ های دیگر سفید تر هست .
و فوری آماده میشود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *