قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش آش کشک آذربایجان

آموزش آش کشک آذربایجان

آموزش آش کشک آذربایجان 

مواد لازم
نخود  ۱/۴ لیوان
لوبیا قرمز   ۱/۴ لیوان
لوبیا چینی  ۱/۴ لیوان
عدس  ۱/۴ لیوان
برنج   ۱/۲ لیوان
بلغور گندم   ۱/۲ لیوان
سبزی آش خرد‌شده  ۱۵۰۰ گرم
کلم برگ سفید   ۵۰۰ گرم
هویج  ۲۵۰ گرم
سیب‌زمینی ریز  ۲۵۰ گرم
کشک پاستوریزه  ۵۰۰ گرم
پیاز داغ  ۷ قاشق غذاخوری
نعنا داغ  ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

طرز تهیه:
 حبوبات را از شب قبل با آب گرم خیس می‌کنیم. سپس آن را با مقداری آب و نمک می‌پزیم
در قابلمه‌ای مناسب، برنج و بلغور را با آب می‌پزیم و در اواسط پخت کلم و هویج خرد‌شده و سیب‌زمینی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه مواد به خوبی بپزند و برنج لعاب بیندازد. سپس سبزی آش را اضافه می‌کنیم
روغن را در تابه گرم می‌کنیم و مقداری زرد‌چوبه را در آن تفت می‌دهیم و همراه پیازداغ، نمک و فلفل به آش اضافه می‌کنیم
 اجازه می‌دهیم آش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. در نهایت نیمی از کشک را می‌افزاییم. پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.
آش را در ظرف مناسب می‌کشیم و روی آن را با کشک و پیازداغ و نعنا داغ تزیین می‌کنیم

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *