قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش اسپاگتی ایتالیایی

آموزش اسپاگتی ایتالیایی

 

مواد لازم:
اسپاگتی   500 گرم
گوشت چرخ کرده   250 گرم
رب گوجه ‌فرنگی   2قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ        1عدد
فلفل دلمه ای    1عدد
نمک و فلفل    به مقدار لازم
پنیر پیتزای موزارلا (موتزارلا)    به مقدار لازم

طرز تهیه:
اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده‌اید بپزید.
آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند
پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
 رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
نصف اسپاگتی‌ها را در ظرف پیرکسی  و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید.
 روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید
 ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت170درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود .

 میتوانید در صورت دلخواه سویا را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *