قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش اکبر جوجه

آموزش اکبر جوجه

آموزش اکبر جوجه

آموزش اکبر جوجه

 

مواد لازم:
جوجه یک عدد(یا دو عدد ران مرغ)
رب انار ملس دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آبغوره نصف استکان
نمک به اندازه
روغن  یک استکان
پیاز یک عدد

طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را شسته و با پیاز و نمک حدود بیست دقیقه نیم پر کنید.
سپس درون تابه روغن ریخته و ران مرغ را حدود دو ساعت با حرارت ملایم سرخ کنید.
رب گوجه و رب انار را با آبغوره و نمک و فلفل مخلوط کرده روی مرغ سرخ شده بریزید و حدود نیم ساعت دیگر مرغ را تفت دهید.
سپس مرغ ها را در دیس کشیده و سس ان را جداگانه داخل سس خوری بریزید.


نکات:
معمولا برای تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا مرغ را شسته و خشک کرده و نمک میزنن و در روغن خوب سرخ میکنن و کنار مرغ سس راجداگانه میگذارن.
ولی این روش پخت خوشمزه تر از روش رستورانی هست.
کنار این غذا از نعناع و گشنیز خرد شده هم میتوانید استفاده کنید.
در تمام مراحل سرخ کردن حرارت باید ملایم باشد و در تابه را بگذارید.
دراین غذا اززعفران استفاده نمیشود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *