قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش باسلوق

آموزش باسلوق

باسلوق

مواد لازم:
نشاسته        یک لیوان
آب            دو لیوان
شکر          یک و نیم لیوان
گلاب        نصف لیوان
کره          50 گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کرده و داخل قابلمه تفلون بریزید و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا مایه سفت شودو گلاب و کره را هم اضافه کنید و بمدت نیم تا یکساعت هم بزنید تا مثل توپ وسط قابلمه جمع شود سپس داخل قالب گردو گذاشته و از مایه باسلوق بریزید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و رویش پودر نارگیل بپاشید و یا با دست شکل داده و داخلش گردو گذاشته و در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.


مدت زمان پخت در باسلوق مهم هست چون باعث از بین رفتن بوی نشاسته خواهد شد.
اگر از نشاسته ذرت استفاده کنید بهتر است چون بوی نشاسته ذرت خیلی کم هست.
من از جای تخم مرغی یخچال برای قالب استفاده کردم البته باید خوب شسته شود?

باسلوق

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *