مواد لازم:
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا
گردو
دارچین
پودر هل
کره آب شده
مواد لازم برای شربت:
آب دو لیوان
شکر سه لیوان
آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا شربت را درست کنید آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بمدت 20 دقیقه بجوشانید و در آخر آب لیمو را اضافه کرده وقتی چند جوش زد از روی حرارت بر دارید.
یک ورق یوفکا را به اندازه 15در15برش دهید و رویش کره آب شده بمالید و کمی گردوی خرد شده و کمی دارچین و پودر هل بریزید و از یکطرف با یک سیخ چوبی خمیر را رول کنید تا بصورت استوانه شود از دو طرف استوانه به آرامی بطرف وسط خمیر فشار دهید تا چین بخورد سپس آرام سیخ چوبی را از وسط خمیر بیرون بیاورید و خمی را به شکل نیم دایره حالت دهید و داخل سینی فر بچینید و کمی کره آب شده روی باقلوا ها بریزید و در فری که از یک ربع قبل با درجه 180گرم شده تا مدتی که روی باقلواها طلایی شود بپزید و سپس بگذارید باقلواها خنک شود و شربت ولرم را در چند مرحله به باقلوا اضافه کنید تا شربت به خورد باقلوا برود.
نکات:
بجای خمیر یوفکا میتوانید از خمیر هزار لا که خیلی نازک باز کرده اید استفاده کنید.
شربت را اگر یکدفعه اضافه کنید باقلوا خمیر میشود.