قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش باقلوا نارگیلی گردویی

آموزش باقلوا نارگیلی گردویی

آموزش باقلوا نارگیلی گردویی

آموزش باقلوا نارگیلی گردویی


مواد لازم:
خمیر هزار لا  حدود نیم کیلو

مواد داخل:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخورى پودر نارگیل
1/2 لیوان گردوی چرخ شده در حدی که زیر دندان حس شود
1/2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری آرد
1/8 ق چ وانیل
1ق چ  بکینگ پودر
مواد شربت:
2 لیوان آب
2/5لیوان آب
2-3 قطره آب لیمو

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنین.و بقیه مواد را اضافه کرده و مواد میانی را حاضر میکنیم.خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت دو میلی متر باز کرده و کف ظرف مورد نظر قرار داده و از مواد میانی رویش ریخته و یک لایه از خمیر را روی مواد گذاشته و با چاقو برش دلخواه داده(برشها نباید عمیق باشد بعد از پخت برشها را دوباره انجام دهید) و رویش 3ق غ روغن مایع ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 بمدتی که روی باقلوا طلایی شود قرار دهید.بعد از خنک شدن شربت ولرم را روی باقلواها ریخته و صبر میکنیم تا شربت جذب باقلوا شود.
نکته:برای شربت آب و شکر را جوشانده و در آخر آبلیمو را اضافه کنین.

و روی باقلوا پودر پسته بریزید.

این باقلوا را میتوانید با  خمیر یوفکای باقلوا که بصورت آماده در بازار به فروش میرسد نیز آماده کنید.در اینصورت باید از مخلوط روغن مایع و کره برای روی باقلوا به میزان یک لیوان استفاده کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *