قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش باقلوا کادایف

آموزش باقلوا کادایف

آموزش باقلوا کادایف

آموزش باقلوا کادایف

مواد لازم برای شربت:

شکر دو پیمانه
آب یک ونیم پیمانه
دانه هل چند عدد یا چوب دارچین
????????

مواد میانی باقلوا:
سفیده تخم مرغ یک عدد
مغز گردوی ریز خرد شده دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر هل دو قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

????????

مواد لازم برای باقلوا:

رشته کادایف 450 گرم
روغن مایع 100 گرم(حدود نصف لیوان)
کره 100 گرم
پودر پسته برای تزیین


???????
طرز تهیه:
ابتدا مواد شربت را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و اجازه دهید تا خنک شود.
وسپس چوب دارچین و هل را از شربت خارج کنید.
سفیده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید و بعد تمام مواد میانی را مخلوط کنید تا بصورت خمیر چسبندگی شود و کنار بگذارید.
اگر از رشته کادایف منجمد استفاده میکنید
حتما یک شب قبل آنها را داخل یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد خارج شوند.
رشته های کادایف را بتدریج و با حوصله در کاسه مناسبی ریش ریش کنید تا رشته ها از هم جدا شده هوادهی شوند.همزمان با اینکار روغن مایع را به تدریج به خورد رشته ها بدهید تا چرب شوند.
نصف رشته ها را درون قالب گرد25 سانتیمتریا قالب مستطیل 20در15سانتیمتری بریزید و کاملا فشرده کنید. چون حجم رشته ها زیاد شده کمی فشردن آنها زماگیر است.
بهتر است به وسیله رشته ها کمی دیواره دور قالب ایجاد کنید تا مواد میانی به دیواره قالب نچسبد.
مواد میانی آماده را روی رشته ها پخش کنید و نصف دیگر رشته ها را روی مواد میانی پخش کرده و محکم فشار دهید.
کره را ذوب کنید (مراقب باشید نسوزد) وبا قاشق روی رشته ها بریزید و بمدت 45دقیقه در فر از قبل گرم شده با  180 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که رویش طلایی شود و پس از پخت بلافاصله از فر که بیرون آوردید شربت کاملا خنک را رویش بریزید و روی ان دستمال یا دمکنی بگذاریدتا یکساعت بماند و سپس رویش پودر پسته ریخته و برش بزنید.

 

کادایف نوعی رشته ی نرم و نازک می باشد که در واقع از رشته کردن خمیر فیلو(خمیر باقلوا) تهیه میشود و میتوان آنرا در فریزر نگهداری کرد.کادایف در تهیه ی شیرینی های ترکی و عربی کاربرد گسترده ای دارد.

برای سرو یکنفره میتوانید از قالب مافین نیز استفاده کرد.مراحل کار مشابه است ولی دیگر نیازی به برگرداندن باقلوا نخواهید داشت.
ادویه های مورد استفاده در باقلوا را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.

در این دستور نیازی به قالب تفلون نیست.ومیتوانید باقلوا را روی شعله ملایم گاز نیز تهیه کنید.

اگر رشته ها را در قالب خوب بفشارید باقلوا انسجام خوبی خواهد داشت.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

2 دیدگاه

  1. باید کیک وتو یخچال نگه داریم یادردمای اتاق

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *