قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش بالشتک های عسلی

آموزش بالشتک های عسلی

 

مواد لازم:
آرد سفید             یک پیمانه
بکینگ پودر         یک قاشق چایخوری
نمک                   یک چهارم قاشق چایخوری
مارگارین یا روغن جامد      دو قاشق سوپخوری
آب گرم                       سه چهارم پیمانه
روغن برای سرخ کردن        به میزان لازم
دارچین                   یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد،بکینگ پودر و نمک را در کاسه الک کنید،سپس روغن را با آن مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شده و به دست نچسبد.(ممکن هست همه آب گرم مصرف نشود و کمی باقی بماند)این خمیر را داخل کیسه فریزر بمدت یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
روغن را داغ کنید.خمیر را نازک پهن کرده و از آن مربع های 2/5 سانتی ببرید و در روغن سرخ کنید.سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.سپس در ظرف چیده و روی آن عسل بریزید و در آخر دارچین پاشیده و سرو کنید.
 
میتوانید این شیرینی را با خامه سرو کنید که بسیار لذیذ خواهد شد.
این بالشتک ها را میتوانید همراه انواع دسر با عسل و یا ساده و یا در کنار سوپ سرو کنید.در ضمن برای میز های اردور نیز ایده آل میباشد.

خمیر بالشتک ها را به نازکی نان لواش باز کنید.

بالشتک ها  موقع سرخ کردن بایددر روغن شناور باشد تا یکدست سرخ شود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *