قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش بستنی زعفرانی

آموزش بستنی زعفرانی

آموزش بستنی زعفرانی بسنتی

آموزش بستنی زعفرانی  

مواد لازم:
شیر چرب  ۴ لیوان
شکر  ۲ لیوان
ثعلب  ۲ قاشق چایخوری
گلاب  ۱/۲ لیوان
خامه  ۱۰۰ گرم
خلال پسته و زعفران دم کرده   به مقدار لازم

طرز تهیه:
 ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
 شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید
 سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).
 مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید
 بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.
 پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید
 بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

سایر نکات
ثعلب‌ گیاهی‌ است‌ پایا و چندساله‌ و دارای‌ گلهای‌ خوشه‌ای‌ و برگهای‌ پهن ‌طعم‌ آن‌ كمی‌ شیرین‌، لزج‌ و كمی‌ تند است ‌.از پیازاین گیاه بعد از خشك و پودر كردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد.
اگر دوست نداشتید میتوانید خامه را حذف کنید.
مایه بستنی موقعی که گرم هست غلظتی شل تر از فرنی دارد,که با هم زدن و داخل فریزر رفتن غلیظ تر و سفت تر میشود و حالت کشدار پیدا میکند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *