قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش بورانی هویچ

آموزش بورانی هویچ

مواد لازم:

بلغور گندم          یک لیوان
نخود پخته         دو لیوان
پیاز                    یک عدد
هویج                 یک کیلو
کشک                  یک لیوان
نمک و زردچوبه    به اندازه
روغن مایع       1 قاشق سوپخوری
نعناع داغ        2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
بلغور گندم را پاک کرده و بشویید و بمدت 2تا3 ساعت خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت داده و زردچوبه را اضافه کنید و بلافاصله بلغور گندم خیس خورده را ریخته و5لیوان آب یا آب مرغ اضافه کنید و نخود پخته و هویج نگینی خرد شده را افزوده و با حرارت متوسط بمدت 2تا3 ساعت بپزید.(هر از گاهی به بورانی سر بزنید اگر آب آن تمام شده بود مقداری آب اضافه کنید)
وقتی بورانی کاملا پخت کشک و نعناع داغ را اضافه کرده و حدود نیم ساعت دیگر جوشانده و سپس از روی حرارت بردارید.
????????????

 

میزان سفت بودن بورانی بستگی به خودتان دارد معمولا بورانی کمی از آش سفت تر و غلیظ تر است.

هویج ها را نگینی و به اندازه نخود خرد کنید.

برای درست کردن نعناع داغ یک قاشق سوپخوری روغن را داغ کرده و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک پودر شده بریزید و از روی حرارت بردارید.


????????????

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *