قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش بورک بلغور

آموزش بورک بلغور

آموزش بورک بلغور

آموزش بورک بلغور


موادلازم:
یک عدد تخم مرغ
2ق غ سرکه سفید
1/2 پیمانه روغن مایع
1پیمانه آب ولرم
به میزان لازم آرد

مواد داخل بورک:
پیاز خرد شده یک عدد
رب گوجه فرنگی 1ق س
بلغور خیس خورده درشت یک پیمانه
سینه مرغ یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:
اول خمیر را درست میکنیم ابتدا تخم مرغ,سرکه,آب ولرم ,روغن مایع و نمک را مخلوط میکنیم و آرد را تا زمانیکه بدست نچسبد اضافه و ورز میدهیم و بمدت 20دقیقه استراحت میدهیم.
سپس در تابه مواد داخل بورک را آماده میکنیم ابتدا پیاز را با یک قاشق روغن سرخ میکنیم ونمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و رب را میزنیم و کمی تفت داده و گوشت مرغ راکه ریز خرد کرده ایم را با بلغور گندم اضافه و با یک لیوان آب و با حرارت کم میپزیم تا مانند کته شود و بعد از سرد شدن داخل خمیر می‌پیچیم.

بعد از استراحت خمیر آنرا با وردنه به ضخامت 2میلیمتر باز میکنیم وبه اندازه مربع های 10در10برش میزنیم و وسط آن از کته بلغور و مرغ قرار میدهیم و مانند بقچه می پیچیم و برعکس داخل سینی فر چرب شده قرار میدهیم و رویش کمی زرده تخم مرغ می مالیم و روی آن سیاهدانه و پودر نعناع تزیین میکنیم .
وداخل فر 180درجه سانتیگراد بمدت 30دقیقه میپزیم.

بجای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتوانید استفاده کنید.

بورک بلغور بورک بلغور بورک

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *