قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش بیسکویت پرتغالی شکلاتی

آموزش بیسکویت پرتغالی شکلاتی

 

مواد لازم:
کره نرم      85گرم (حدودا نصف پیمانه سرخالی)
شکر دانه ریز    6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ         یک عدد
شیر                یک قاشق غذاخوری
آرد              225 گرم (یک و نیم پیمانه)
پودر کاکائو    2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه شیرینی:

پودر قند     نصف پیمانه
آب پرتقال   2قاشق غذاخوری
شکلات آبکرده   مقداری


طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را آنقدر زده تا مخلوط سبک و پف دار شود سپس شیر و تخم مرغ را افزوده و بعد آرد و پودر کاکائو را روی آن الک کرده مخلوط نمایید تا شکل خمیری نرم به خود بگیرد.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده به ضخامت نیم سانت پهن کنید سپس قالب زده و در سینی که کاغذ روغنی گذاشته اید چیده و در فری از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.

بیسکویت ها را بعد از خنک شدن تزیین نمایید.
برای تزیین پودر قند را با آب پرتقال مخلوط کرده تا مخلوطی غلیظ بدست آید سپس وسط بیسکویت ها ریخته و با شکلات آب شده تزیین نمایید.


قبل از اضافه کردن تخم مرغ به مواد اول تخم مرغ جداگانه با چنگال زده تا از لختگی بیرون آمده و بعد به مواد بیافزایید.

اگر شکر دانه ریز نداشتید از پودر قند میتوانید استفاده کنید.

مخلوط پودر قند و آب پرتقال باید حالت خمیری داشته باشد تا بتوانید تزیین کنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *