قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / ترشی / آموزش ترشی شکم پور

آموزش ترشی شکم پور

مواد لازم:
فلفل دلمه ای                  نیم کیلو
بادمجان                         یک کیلو
گوجه فرنگی سفت          یک کیلو
سبزی(جعفری،نعناع،ترخون،ریحان)      یک کیلو
سیر                   دو بوته  
هویج                 نیم کیلو
فلفل سبز            100 گرم
سرکه و نمک        به میزان لازم

????????????

طرز تهیه:

سبزی ترشی را پاک کرده و بشویید و ریز خرد کنید و بگذارید تا کاملا خشک شود (روی پارچه تمیز پهن کنید تا زود خشک شود و آب نداشته باشد)
سیر و هویج و فلفل سبز را هم شسته و خشک کرده و خیلی ریز خرد کنید.
بادمجان و فلفل دلمه و گوجه را شسته و خشک کنید.سر بادمجان را جدا کنید(پوست کندن بادمجان سلیقه ای هست) و از طول بادمجان با چاقو برش بزنید جوری که از پشت برش داده نشود تا مواد بیرون نریزه،
و باسه لیوان سرکه روی حرارت قرار دهید تا پخته بشه (10 دقیقه) فقط در حدی که نرم بشن اگر زیاد بمونن له میشن و ظاهر خوبی نداره.
شکم فلفل دلمه و گوجه فرنگی را هم خالی کنید.
سبزی های خرد شده و سیر و هویج و فلفل سبز خرد شده را با هم مخلوط و داخل شکم بادمجان،گوجه فرنگی و فلفل دلمه را پر کنید و داخل ظرف ترشی بچینید و روی انها مخلوط سرکه و نمک بریزید (سرکه ای را که بادمجان را با آن پخته اید را هم روی ترشی بریزید) و در جای خنک قرار دهید.بعد یک هفته تا ده روز ترشی آماده است.

برای هر یک کیلو سرکه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید.
مقدار سرکه باید به اندازه ای باشد که تا روی مواد ترشی را بگیرد.
اگر از سرکه خانگی استفاده کردید آن را 15 دقیقه بجوشانید.

درباره ی admin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *