قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / ترشی / آموزش ترشی پیاز

آموزش ترشی پیاز

آموزش ترشی


 

مواد لازم:

پیاز ریز       دو کیلو
جعفری،شوید،ترخون،نعناع وریحان نیم کیلو
سیر        4 تا 5حبه
فلفل سبز تند   5 عدد
سرکه    4 لیوان
آب        4 لیوان
نمک      نیم لیوان

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها رو با پوست یک تا دو روز توی آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آنها را پوست کنده و دوباره یک روز داخل آب بگذارید تا بوی پیاز برود.
آب و سرکه را مخلوط کرده و 15 دقیقه بجوشانید و نمک را هم اضافه کرده و بگذارید تا خنک شود.
سبزی ها را پاک کرده وشسته و خرد کنید و روی پارچه ی تمیز پهن کنید تا خشک شود.
سیر را چند ساعتی داخل آب بگذارید تا پوست آن را براحتی جدا کنید و خرد کرده کنار بگذارید.
سپس داخل یک شیشه تمیز  که به اندازه مواد ترشی باشد را انتخاب کنید (ظرف 3/5لیتری)یک لایه پیاز و یک لایه سبزی و سیر و فلفل بگذارید و ادامه دهید تاظرف پر شود و سپس مخلوط سرکه و آب را اضافه کنید تا روی مواد بیابید و درب آنرا محکم ببندید تا هوا داخلش نرود و در جای خنک بگذارید بعد از 10 تا 15 روز ترشی آماده هست.

درباره ی admin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *