قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش جوجه کباب خونگی

آموزش جوجه کباب خونگی

آموزش جوجه کباب خونگی

آموزش جوجه کباب خونگی

مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه سبز یک عدد
روغن مایع یک ق س
زعفران حل شده یک ق س
آبلیمو  یک ق غ
نمک و فلفل به اندازه

طرز تهیه:
سینه مرغ را شسته و خرد کنید و خشک کنید.
ابتدا زعفران حل شده را به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل زده و روغن مایع را بریزید و در آخر فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خلالی خرد شده را هم اضافه و با دست کمی مخلوط کنید و داخل یخچال بمدت دو ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت تکه های مرغ را داخل تابه گرم ریخته و با حرارت تند سرخ کنید و هم بزنید تا آب نیاندازد بسته به اندازه تکه های مرغ حدود بیست تا سی دقیقه کافیست.

نکات:
اگر استراحت مواد بیشتر باشد (یک روز) بهتر است.
ترتیب مخلوط شدن مواد را رعایت کنید چون اگر زعفران را در آخر بریزید جذب پیاز میشود.
موقع سرخ کردن میتوانید کمی کره بریزید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *