قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش خاگینه

آموزش خاگینه

مواد لازم:
تخم مرغ     2 عدد
آرد            4 قاشق غذاخوری
شربت زعفران   یک لیوان یا شیره انگور نصف لیوان
روغن برای سرخ کردن 4 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده مقداری


 
طرزتهیه:
تخم مرغها را با آرد خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و داخل تابه روغن بریزید وقتی روغن داغ شد مخلوط تخم مرغ و آرد را ریخته و سرخ کنید وقتی دو طرف خاگینه سرخ شد برش بزنید و شیره انگور یا شربت زعفران را بریزید وقتی شیره به خورد خاگینه رفت از روی حرارت بردارید و با گردوی خرد شده تزیین کنید.


????????????????????????????


خاگینه تنها غذای ایرانی است که در منوی صبحانه هتل بین المللی کشور های  خارجی سرو میشه.

 شربت زعفران مخلوط آب، زعفران،شکر،گلاب میباشد.


شکل بین المللی خاگینه با شربت زعفران است ولی من با شیره انگور درست کردم.

مخلوط تخم مرغ و آرد غلظتی مانند ماست دارد اگر مخلوط سفت بود یکی دو قاشق آب یا شیر اضافه کنید و اگر شل بود مقدار کمی آرد اضافه کنید البته شل یا سفت بودن مایه بستگی به اندازه  تخم مرغها ست.


????????????????????????

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *