قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش خورشت بامیه

آموزش خورشت بامیه

 

مواد لازم:
پیازمتوسط            دو عدد
گوجه فرنگی         نیم کیلو
بامیه                   300 گرم
گوشت خورشتی    نیم کیلو
آبغوره                 3 قاشق غذا خوری
زردچوبه             نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ‌فرنگی    یک قاشق غذا خوری
نمک                  نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه           نصف قاشق چایخوری
روغن                   به مقدار لازم

طرز تهیه:
 ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
 گوجه‌فرنگی ها را پوست کنده و رنده کنید.
 داخل قابلمه مناسبی 2تا 3 قاشق روغن ریخته، روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم.پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
 
 گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم، سپس زردچوبه،فلفل و رب را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم .
 سپس پوره گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم، حدود 5 دقیقه تفت می‌دهیم و به قابلمه به میزان مناسب آب‌جوش اضافه می‌کنیم . وقتی آب خورشت قل قل کرد، شعله را کم کرده و در قابلمه را می‌بندیم تا گوشت به آرامی بپزد. زمان پخت گوشت بسته به نوع گوشت متفاوت است.

????????????

 در زمانی که گوشت در حال پخت است، بامیه ‌ها را بشوئید و تنها کمی دم آنها را بگیرید،‌به اندازه‌ای که داخل خود بامیه دیده نشود و زیاد به خورشت لعاب ندهد.
 در یک قابلمه دیگر آب را جوش آورده و بامیه ها را اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید و سپس ابکش کنید.


 وقتی گوشت پخت آبغوره  و بامیه‌ها را به خورشت اضافه کرده و نمک خورشت را اندازه می‌کنیم.باز هم در قابلمه را بسته،‌و اجازه می‌دهیم بامیه‌ها بپزند و خورشت روی شعله کم جابیفتد.(حدود یکساعت)
 در مرحله آخر چک کنید که بامیه‌ها پخته باشند، ولی له نشوند و آب خورشت نیز غلظت مناسبی داشته باشد.

هر چقدر اندازه بامیه کوچکتر باشد مدت پخت کمتری لازم دارد.
 

برای خوشمزه تر شدن خورش سعی كنید به آن كمی زعفران اضافه كنید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دمی لوبیا چشم بلبلی با شوید

مواد لازم: نمک و زردچوبه           به اندازه سیب زمینی               2عدد پیاز متوسط             یک عدد زعفران …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *