قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش خورش به آلو

آموزش خورش به آلو

 خورش به آلو

 آموزش خورش به آلو
 

مواد لازم:
گوشت              250 گرم
پیاز                    یک عدد
به درشت             یک عدد
آلو                      10 عدد
لپه                       نصف لیوان
رب گوجه فرنگی    یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه          به اندازه
زعفران دم کرده     یک قاشق سوپخوری
روغن                   یک قاشق سوپخوری
شکر                     یک قاشق غذاخوری

طرزتهیه:
روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را نیمه سرخ کرده و گوشت درشت خرد شده را افزوده و با حرارت زیاد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.رب گوجه،زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و سپس لپه خیس خورده و شسته شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و کمی آب روی آن بریزید تا بپزد.وقتی گوشت و لپه تقریبا پخت آلو و به پوست کنده و خرد شده را که داخل کمی روغن سرخ کرده ایم را به همراه شکر و زعفران و نمک اضافه کنید و حدود یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد.

لپه را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود در غیر اینصورت کمی لپه را جوشانده و آب آن را خالی کرده و به گوشت اضافه کنید.
این خورش با زرشک پلو خوشمزه میشود.
آلو ها را اگر قبل از اضافه کردن به خورش خیس کنید خورش لعاب دار خواهد شد.

اگر دوست داشتید لیمو عمانی هم میتوانید به خورش اضافه کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *