قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش درست کردن شیرینی برنجی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی

آموزش درست کردن شیرینی برنجی

مواد لازم:
آرد برنج  500گرم (حدود سه لیوان سرپر)
پودر قند 175گرم (حدود یک لیوان سرپر)
روغن جامد 200گرم (حدود یک لیوان سرخالی)
زرده تخم مرغ  دوعدد
پودرهل  یک قاشق سوپخوری
گلاب به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن جامد را روی حرارت آب کنید سپس بگذارید خنک شود و با پودر قند مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
آرد برنج و پودر هل را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه و هم زده و بعد زرده های تخم مرغ را هم اضافه کنید و گلاب را هم کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که نه سفت باشد و نه شل.
خمیر را بمدت 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر اگر خشک بود کمی دیگر گلاب اضافه کنید و کمی از خمیر برداشته و در دست گرد کرده داخل سینی فر چیده و با مهر رویش فشار دهید اگر کناره های شیرینی ترک خورد به خمیر کمی گلاب نیز اضافه کنید و گرد کنید و مهر بزنید اگر ترک نخورد خمیر حاضر است و بعد از مهر زدن رویش خرفه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با اندازه 200 درجه سانتیگراد بمدت 10 دقیقه بپزید.

نکات:
آرد برنج باید نرم باشد در غیر اینصورت از الک یا پارچه حریر آرد برنج را رد کنید تا دانه های درشت جدا شود.
طعم و بافت شیرینی بستگی به نرم بودن و خوش عطر (آرد برنج ایرانی)بودن آرد برنج دارد.
اندازه گردی که از خمیر بر میداریم تا مهر بزنیم مثل گردی فندق باشد بهتر است.
اگر مهر نداشتید از ته لیوان که طرحدار باشد نیز میتوانید استفاده کنید.
خرفه را میتوانید از لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.
شیرینی را با افزودن زعفران حل شده شیرینی برنجی زعفرانی و با افزودن کاکائو شیرینی برنجی کاکائویی درست کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *