قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش درست کردن شیرینی پفکی گردویی

آموزش درست کردن شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی

آموزش درست کردن شیرینی پفکی گردویی


مواد لازم:
زرده تخم مرغ          3عدد
پودر قند                  نصف پیمانه
گردوی خرد شده       نصف پیمانه
وانیل                       1/4ق چ

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و پودر قند و وانیل را با دور کند و سپس با دور تند بمدت 20 دقیقه بزنید تا حجم آن دو برابر و رنگ آن کرمی شود و در مرحله آخر گردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و با قاشق چایخوری روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله بگذاریدو در فر از قبل گرم شده با 130 درجه سانتیگراد بمدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید.
 

اگر همزمان با اضافه کردن گردو نصف قاشق چایخوری آرد برنج اضافه کنید باعث پف بیشتر و سر پا نگهداشتن شیرینی میشود.
شیرینی بعد از پخت کمی پهن میشود. پس فاصله شیرینی را رعایت کنید.

گردو را بصورت نگینی ریز خرد کنید.  

مقدار گردو را میتوانید بدلخواه دو برابر بریزید.

 میتوانید قبل از قرار دادن شیرینی داخل فر روی آن پودر پسته یا خلال پسته بریزید.

 

حتما مواد را اول با دور کند هم بزنید تا زرده ها به دیواره ظرف نپاشد تا بعد از پخت بوی تخم مرغ ندهد بعد از مخلوط شدن با دور تند حتما بمدت 20 هم بزنید اگر کمتر هم زده شود کاملا پهن میشود و پف نخواهد داشت.

اگر خواستید رنگ شیرینی زرد باشد از مقداری زعفران غلیظ استفاده کنید.

شیرینی را بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کنید چون موقعی که گرم هست اگر جدا کنید متلاشی میشود.


شیرینی بعد از پخت نباید تغییر رنگ بدهد

.

طرز درست کردن شیرینی پفکی گردویی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *