قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش درست کردن کالباس خونگی

آموزش درست کردن کالباس خونگی

طرز تهیه کالباس خونگی

آموزش درست کردن کالباس خونگی

مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان     350 گرم
قارچ پخته و ریز خرد شده     4 عدد
هویج پخته و خرد شده     1عددکوچک  
روغن مایع          1 قاشق غذا خوری
هل                   1/3 قاشق مربا خوری
زنجبیل              1/2 قاشق مربا خوری
دارچین              1/5قاشق مربا خوری
فلفل سیاه          1/4قاشق مربا خوری
نمک                   نصف قاشق مربا خوری
آرد ذرت              1/5قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده)       1 عدد
سیر                        1 حبه درشت
جوز هندی رنده شده  1/4قاشق مرباخوری
میخک               1عدد پودر شده

طرز تهیه:
 گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم .
 آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم.
 تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم .
  روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .
 قارچ رو هم اضافه کرده و خوب ورز بدهید.

خمیر آماده شده داخل  سلفون که به اندازه باز کرده اید بصورت استوانه ای با قطر 10 قرار دهید و مانند شکلات بپیچید و بعد درون فویل قرار بدهید و مطمئن باشید آب داخل ان نمیرود و درون آب جوش به مدت یکساعت بپزید.
 
 پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش بزنید.

 


می‌توان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد.

 

میتوانید کالباس را بعد از پیچیدن بخار پز کنید ولی مدت زمان پخت آن 1/5 ساعت خواهد شد.
مدت پخت کالباس بستگی به ضخامت آن ممکن است کمی کمتر یا بیشتر شود.


مدت نگهداری کالباس خونگی دو تا سه روز است.

بجای جوز هندی و میخک از نصف قاشق آویشن استفاده کنید.

کالباس خونگی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *