قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش دسرعروس

آموزش دسرعروس

آموزش دسرعروس

آموزش دسرعروس

مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف پیمانه
آرد نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

نصف لیوان شیر +یک قاشق گلاب برای مرطوب کردن کیک

مواد کرم
شیر 4 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری پر
نشاسته  2 قاشق غذاخوری پر
شکر نصف لیوان
خامه فرم گرفته یک لیوان
وانیل نوک قاشق

طرز تهیه:
برای کیک دسر ابتدا شکر و تخم مرغ را حدود 5تا6 دقیقه با هم زن مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر و همچنین سفید و کشدار شود سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و به آرامی در حد مخلوط شدن هم زده و در ظرف مورد نظر که چرب کرده اید بریزید وداخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 بمدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
وقتی کیک پخت بگذارید خنک شود و سپس با مخلوط شیر و گلاب کیک را مرطوب کنید.
برای درست کردن کرم,تمام مواد کرم بجز خامه و وانیل را مخلوط و روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا خوب پخته و بوی خامی آرد و نشاسته برودو مانند فرنی شود (حدود 10 دقیقه) سپس از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و کمی از حرارت بیفتد و روی کیک مرطوب شده بریزید و رویش پودر نارگیل بپاشید.
دسر را بمدت 4تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

میتوانید کیک دسر را داخل قالبی که میخواهید دسر را درون آن سرو کنید بپزید و یا در ظرف دیگر پخته و به اندازه ظرف دسر برش دهید.

اگر خامه فرم گرفته در دسترس نبود از یک بسته خامه معمولی صبحانه استفاده کنید.
دسر را داخل ظرف های تکنفره نیز میتوانید سرو کنید,کف ظرف یک تکه کیک مرطوب شده با شیر گلاب بگذارید و رویش کرم با پودر نارگیل بریزید.

اندازه شیرینی کرم بستگی به خودتان دارد میتوانید چند قاشق شکر اضافه بریزید و یا چند قاشق کمتر از دستور بریزید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *