قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش دسر ایرمیک

آموزش دسر ایرمیک

مواد لازم:
شیر پر چرب       4لیوان
ایرمیک(آرد سمولینا)      10 قاشق غذاخوری
کره          100 گرم
وانیل       نصف قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور      یک بسته
شکر                  1لیوان سرخالی
پودر کاکائو      2قاشق سوپخوری
شکلات رنده شده  برای تزیین


طرز تهیه:
شیر و شکر و ایرمیک و کره را مخلوط و روی حرارت هم میزنیم تا مواد بجوشد  وقتی مایه مثل فرنی شد وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
کف ظرف دسر یک ردیف بیسکوئیت بچینید  و نصف مایه ایرمیک  را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید و یک قاشق پودر کاکائو روی آن الک کنید و بعد یک ردیف  دیگه بیسکوئیت بچینید و بقیه مایه را ریخته و صاف کنید و بعد از خنک شدن با شکلات رنده شده تزیین کنید.
و بمدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود.


برای طعم دسر از مقداری گلاب  در صورت دلخواه  میتوانید استفاده کنید.

وقتی مخلوط ایرمیک و شیر را روی حرارت قرار مدام هم بزنید چون زود ته میگیرد و ایرمیک سفت میشود.

برای تزیین دسر از خامه فرم گرفته و انواع میوه و شکلات هم میتوانید استفاده کنید.

اگر ایرمیک نداشتید از آرد ذرت یا آرد گندم نیز میتوانید استفاده کنید ولی بافتش کمی با دسر ایرمیک فرق خواهد کرد.

آرد ایرمیک یا آرد سمولینا را از لوازم قنادی فروشی ها میتوانید تهیه کنید.

 

????????????

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *