قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش دسر بانوفی پای

آموزش دسر بانوفی پای

مواد لازم:
بیسکویت ریزخرد شده    یک و نیم لیوان     
موز                               4عدد
خامه فرم گرفته‏            دو لیوان
کارامل                          یک لیوان

طرز تهیه:
 
ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، داخل ظرف های دسر بریزید.
 سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم، موزها را کنار بگذارید.
حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
 
روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
 حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
 در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.

این مقدار مواد برای 4 ظرف متوسط دسر کافیست.

برای درست کردن کارامل  یک لیوان شکر را داخل تابه بریزید و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتاً قهوه ای شود.در این حالت شکر آرام آرام آب میشود،سپس یک عدد کره 100 گرمی و یک چهارم لیوان شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید و نوک قاشق نمک و نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید.(اضافه کردن مقدار خیلی کم نمک باعث متعادل شدن طعم شیرینی کارامل میشود)

من برای خامه فرم گرفته از یک پاکت 200گرمی خامه صبحانه و 3 قاشق غذاخوری پودر خامه که خوب مخلوط و هم زدم تا فرم بگیرد استفاده کردم.شما میتوانید از خامه فرم گرفته منجمد و یا پودر کرم شانتی هم استفاده کنید.

کنال تلگرم سایت آشپز من : https://t.me/ashpazman

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر بسکوییت مادر

ابتکاری جدید به همراه طعمی خوش برای شما . . شیر 3 لیوان دسته دار …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *