قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش دسر شیر و بیسکویت

آموزش دسر شیر و بیسکویت

موادلازم:
شیر یک لیتر (حدودا 4 لیوان)
شکر یک لیوان
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
بیسکویت پتی بور یک بسته
طرز تهیه:

شیر و آرد و نشاسته را با هم مخلوط و از صافی رد کنید تا گلوله‌ گلوله نشود و مایه یکدست شود سپس با شکر مخلوط و روی حرارت متوسط گذاشته و هم بزنید تا مایه به جوش آید و غلظتی مانند فرنی پیدا کند. کره را اضافه کرده و مخلوط کرده و بعد از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مقداری از مایه دسر را داخل ظرف چرب شده و یا ظرفی که داخل آن سلفون یا نایلون کشیده اید بریزید و یک لایه بیسکویت روی آن قرار داده و دوباره کمی مایه دسر ریخته و بیسکویت قرار دهید تا ظرف دسر پر شود.
حدود 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و داخل دیس برگردانید و با شکلات آبکرده و پودر پسته و یا انواع میوه تزیین کنید.قبل از قرار دادن بیسکویت ها روی دسر آن ها را با کمی شیر مرطوب کنید تا کاملا به دسر بچسبد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر بسکوییت مادر

ابتکاری جدید به همراه طعمی خوش برای شما . . شیر 3 لیوان دسته دار …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *