مواد لازم:
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه تازه سه چهارم لیوان
شیر پرچرب سه چهارم لیوان
شکر سه قاشق سوپخوری
آب سه قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق چایخوری
کیک شکلاتی(دلخواه) چند تکه
مقداری میوه فصل برای تزیین
????????????
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب بپاشد و کنار بگذارید (5 دقیقه)تا حالت اسفنجی پیدا کند،سپس روی حرارت غیر مستقیم(به روش بن ماری) قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
خامه،شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.سپس ژلاتین را که رقیق شده است به این مخلوط گرم اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا با داخل مواد حل شود.و سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد وقتی به غلظت سفیده تخم مرغ رسید نصف ظرف مورد نظر را از کرم ریخته و یک تکه کوچک کیک گذاشته و دوباره کرم را بریزید تا روی کیک پوشانده شود وقتی دسر خنک شد رویش را با انواع میوه تزیین کرده و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. (روی میوه ها را با برس شربت ساده و یا شیره مربا بمالید تا تازه بماند)
???????????
مخلوط شیر و خامه وشکر که روی حرارت قرار میدهید نباید بجوشد بلکه باید گرم شود.
بجای کیک شکلاتی از انواع کیک و بیسکویت ساده و کرمدار نیز بدلخواه میتوانید استفاده کنید.