قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / دسر / آموزش دسر ژله زردآلو

آموزش دسر ژله زردآلو

آموزش دسر ژله زردآلو

آموزش دسر ژله زردآلو

مواد لازم :
آب کمپوت زردآلو 3لیوان
شیر 2لیوان
ژلاتین 3قاشق غذاخوری
آرد سفید 2قاشق غذاخوری
گلاب 2قاشق غذاخوری
وانیل1/8قاشق چایخوری
زردآلو به تعداد لازم
شکر 1/2لیوان

طرزتهیه :
ابتدا قالب را چرب میکنیم زرد آلو ها را برش داده کف ظرف میچینیم و در یخچال قرار میدهیم.
دو لیوان آب کمپوت را درون کاسه ای ریخته و 2قاشق ژلاتین رویش میپاشیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود این مخلوط را تا زمان شفاف شدن هم نمی زنیم.
وقتی ژلاتین حل شد کاسه را برداشته و وقتی خنک شد روی زرد آلو ها به آرامی میریزیم طوری که زرد آلو ها شناور نشود.
قالب را درون یخچال قرار میدهیم.
حالا پودینگ روی ژله را درست میکنیم ابتدا شیر را با آرد وشکر مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ شود و بوی خامی آرد برود و گلاب را اضافه و دو سه جوش که زد از روی حرارت برمیداریم و وانیل را اضافه میکنیم.
یک لیوان آب کمپوت باقیمانده را با یک قاشق ژلاتین مخلوط وروی بخار کتری حل میکنیم و می‌گذاریم کمی خنک شود و با پودینگ خنک شده مخلوط و روی ژله قبلی که داخل یخچال بسته شده میریزیم و حدود 4تا6ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
اگر پودینگ موقع مخلوط شدن با ژله داغ باشد میبرد و خراب میشود و تا زمان مخلوط شدن مدام هم میزنیم تا خنک شود و رویه نبندد و وقتی خنک شد ژله آماده شده را کم کم اضافه و هم میزنیم تا یکدست شود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شربت موهیتو

مواد لازم: لیمو ترش               2عدد نعناع                     10 برگ شکر                      2قاشق سوپخوری پونه                      5 برگ یخ                         …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *