آموزش دمی اسفناج
مواد لازم:
نیم کیلو اسفناج
یک و نیم پیمانه برنج
نصف پیمانه آب
نمک و روغن به میزان لازم
طرزتهیه:
اسفناج ها را پاک کرده و خوب بشویید و خرد کنید و با نصف پیمانه آب بپزید.
بعد برنج شسته شده رو به اسفناج اضافه کنید و مقدر مناسب آب (حدود یک پیمانه) و نمک و روغن را اضافه کنید روی حرارت قرار دهید تا آبش کشیده شود و دمکنی گذاشته و دم کنید.
دمی باید مثل کته باشد.
این دمی را با گوشت و مرغ میتوان سرو کرد.
به مخلوط دمی میتوان سیر هم افزود.