قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش دمی لوبیا چشم بلبلی با شوید

آموزش دمی لوبیا چشم بلبلی با شوید

مواد لازم:
نمک و زردچوبه           به اندازه
سیب زمینی               2عدد
پیاز متوسط             یک عدد
زعفران ساییده شده  1/2 قاشق چای خوری
شوید (تازه و خرد شده)            2پیمانه
ادویه پلویی        1/2قاشق سوپ خوری
کره                            50 گرم
لوبیا چشم بلبلی           1پیمانه
برنج                           2 پیمانه

طرز تهیه:
 ابتدا لوبیا ها را که از شب قبل خیس کرده بودید  را به همراه مقداری آب بپزید.در ظرفی مناسب مقداری كره بریزیدتا داغ شود سپس پیاز را خرد كرده و به آن اضافه کنید تا سرخ شود.
 پس از آن ادویه ها را به آن اضافه كرده و تا بلند شدن عطرشان تفت بدهید و شوید را اضافه کنید و آن را به خوبی سرخ کنید.
حالا لوبیای پخته شده را به آن اضافه كرده و برنج شسته شده و خیس خورده را هم اضافه کنیدو بقیه كره را در قابلمه بریزیدو برنج را به صورت كته بعد از تمام شدن آبش دم کنید.
 سیب زمینی ها را سرخ كرده و پس از كشیدن غذا به همراه آن سرو کنید.

میتوانید این غذا را به همراه مرغ یا گوشت مصرف كنید.
اگر دوست دارید این غذا را به صورت آبكش تهیه كنید و مواد را لا به لا بدهید.
اگر زعفران ندارید به جایش رب اضافه كنید.
خوردن این غذا به همراه ماست موسیر بسیار لذت بخش است.

ادویه پلویی شامل:پودر دارچین 1ق غ،پودر گل محمدی 2ق غ، پودر زیره سیاه 1ق چ، پودر زنجبیل 1ق چ، پودر هل سبز 1ق چ، میخک 1 عدد ( پودر شود)، جوز هندی رنده شده 1/4ق چ

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *