قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش دونات

آموزش دونات


آموزش دونات

مواد لازم:
مایه خمیر        1ق س
شیر              نصف لیوان
ماست          نصف لیوان
شکر             یک فنجان
آرد           500 گرم(حدود 3 لیوان سر پر)
تخم مرغ      یک عدد
وانیل         1/8ق چ

شکلات سفید و شکلات قهوه ای برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا شیر ولرم را با یک قاشق شکر و مایه خمیر مخلوط کنید تا عمل بیاید و پف کند(5تا10دقیقه)
سپس ماست,شکروتخم مرغ را مخلوط و مایه خمیر آماده شده را اضافه و مخلوط کنید و آرد و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و روی خمیر را بپوشانید و بمدت 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت یک سانت باز کرده قالب گرد تو خالی زده و سرخ کنید.
بعد از خنک شدن دوناتها با شکلات آب شده تزیین کنید.


برای از بین بردن چسبندگی خمیر آرد اضافه نریزید بلکه با دست چرب ورز دهید تا چسبندگی آن از بین برود.

برای تزیین با شکلات ابتدا  شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کرده و داخل کیسه نایلونی ریخته و سر آنرا خیلی کم برش داده و روی دونات ها سریع خطوطی بکشید و یا داخل شکلات آبکرده فرو برده و با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید از پودر قند نیز برای تزیین میتوانید استفاده کنید.
دونات ها موقع سرخ کردن داخل روغن باید شناور باشد تا یکدست سرخ شوند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *