مواد لازم:
ران مرغ 6عدد
تخم مرغ 2عدد
آرد سفید یک پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
ادویه یک قاشق
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تکههای مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک بپزید ولی در حدی که مرغها خوب پخته شوند ولی نه در حدی که کاملا نرم و متلاشی شود.(حدود 30 تا 40 دقیقه پخته شود کافیست)
تخممرغها را در ظرف گودی شکسته وبا ادویه و نمک مخلوط کرده و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس بریزید. آرد سوخاری و زردچوبه و فلفل را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس بریزید. ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد.
تکههای مرغ را بعد از پخته شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
در ظرف گودی، تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن کمتر میشود. میتوانید مرغها را در دستگاه سرخکن (روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ) نیز سرخ کنید.
تکههای مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغها تیره میشود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ بهکار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغها با شرایط فوق کاملا سرخ (سوخاری) شوند.
بعد از سرخ شدن مرغها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکههای مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
????????????
هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد.
اگر ادویه نداشتید از یک عدد قرص عصاره مرغ و یا قرص عصاره سبزیجات استفاده کنید ولی مواظب باشید تا مرغ ها شور نشود چون عصاره ها نمک دارند.
ادویه غذا را میتوانید از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید.در غیر اینصورت برای تهیه ادویه،زنجبیل،دارچین،پودر پیاز،پودر فلفل سیاه،پودر زیره سبز،پودر سیر،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر پاپریکا و نمک از هر کدام یک قاشق غذاخوری را با هم مخلوط کنید.
اگرقبل از سرخ کردن ران ها چند ساعت به آنها استراحت دهید بهتر است.