قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش زولبیا

آموزش زولبیا

آموزش زولبیا

آموزش زولبیا

مواد لازم:

نشاسته گل    110گرم(حدود یک ونیم فنجان)

ماست پرچرب    100گرم(حدود یک فنجان سرخالی)

آرد گندم     20گرم(یک قاشق سوپخوری)

روغن مایع    یک قاشق مرباخوری
زعفران حل شده غلیظ   یک قاشق سوپخوری

بکینگ پودر    نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین    یک چهارم قاشق چایخوری
شربت غلیظ   یک قاشق سوپخوری

شکر (برای شربت) 3 پیمانه
آب (برای شربت) 1/5 پیمانه
گلوکز (برای شربت) 1 پیمانه
جوهر لیمو (برای شربت) نصف قاشق چایخوری
گلاب (برای شربت) یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا شربت را تهیه کنید آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید سپس گلوکز و جوهر لیموی حل شده تو یک قاشق آب را اضافه و در آخر گلاب را افزوده و از روی حرارت بردارید.

برای تهیه مواد زولبیا ابتدا نشاسته را با ماست مخلوط و هم بزنید تا دونه های نشاسته باز شود سپس آرد,زعفران,شربت غلیظ,روغن,بکینگ پودر را اضافه کنید و با هم زن بمدت 4 تا5 دقیقه هم بزنید و در یک ظرف در دار بمدت یکساعت به مواد  استراحت دهید.
بعد از استراحت مواد زولبیا,جوش شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید و داخل قیف یا جا سسی که یک سوراخ کوچک داشته باشد بریزید و درون روغن داغ شده شکل دهید و سرخ کنید.
و زولبیا را تا گرم هست درون شربت ولرم گذاشته و با پشت قاشق داخل شربت فرو کنید و در بیاورید.

اگر از رینگ فلزی داخل تابه استفاده کنید زولبیا ها یک اندازه میشود.رینگ را داخل روغن گذاشته تا داغ شود سپس از مواد زولبیا داخلش بریزید تا سرخ شود.

هر چقدر ماست پر چرب و کمی سفت باشد کیفیت زولبیا بالا میرود.ماست محلی بهتر است.

غلظت مایه زولبیا مثل ماست هم زده است در اول کمی سفت است ولی بعد از استراحت کمی شل میشود و رویش حباب میزند و کمی بوی ترشی میدهد که نشانه رسیدن مایه است.

اگر میخواهید زولبیا هایتان مثل بیرون شیشه ای شوند از پودر کف دریا به اندازه نصف قاشق چایخوری داخل مایه استفاده کنید.

پودر کف دریا از صدف یک نوع مرکب ماهی است که بعد از مرگ ماهی ان را جمع‌آوری و استفاده میکنند و املاح فراوانی دارد. و خوردن آن مکروه است.
پودر کف دریا از عطاری ها قابل تهیه است.

اگر در تهیه شربت جوهر لیمو در دسترس نبود از 3 قاشق سوپخوری آبلیمو استفاده کنید.

شربت باید آرام بجوشد تا شکرک نزند.

باید خیلی سریع زولبیا را زیر شربت کرد تا دو رنگ نشود.

اگر خمیر زولبیا شل بود مقداری آرد اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *