قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه

آموزش سمبوسه


مواد لازم:
سیب زمینی آبپز

پیاز

روغن

زردچوبه

گشنیز

نمک

فلفل قرمز

نان لواش

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن سرخ میکنید و زردچوبه را میریزید.
سپس سیب زمینی آبپز را خرد کرده و به پیاز داغ اضافه و نمک و فلفل بزنید و کمی تفت دهید و گشنیز خرد شده را اضافه و از روی حرارت بردارید.
و در نان لواش از مایه گذاشته و بپیچید.
سپس سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ شده روی حوله آشپز خانه گذاشته تا روغن اضافی آنها برود.
پیچیدن سنتی سمبوسه شکل مثلثی است ولی میتوانید به شکل رولی هم بپیچید که خوردن آن راحت تر است.
مقدار مواد سمبوسه بستگی به خودتان و اندازه سمبوسه ها دارد.

آموزش سمبوسه آموزش سمبوسه آموزش سمبوسه

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

یک دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *