قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش سوسیس پیچ

آموزش سوسیس پیچ

مواد لازم:
روغن زیتون یک چهارم لیوان
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق چای خوری
مایه خمیر 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
شیر یک لیوان
آرد 3.5 لیوان
سوسیس به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید و صبر كنید تا ولرم شودو بعد شکر و پودر مایه خمیر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنید. سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید.
آرد و نمك را مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا خورده و سبك شود و بعد آن را داخل ظرف گودی ریخته و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید
سپس خمیر را داخل ظرفی كه از قبل با كره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
تکه های از خمیر را بردارید و بصورت نوارهای بلند در آورده و دور سوسیس بپیچید.

سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید و بدلخواه کنجد یا سیاه دانه روی آنها بپاشید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و یا چرب کنید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت   مواد لازم برای خمیر پیراشکی: آرد                  3 پیمانه مایه خمیر        1 …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *