قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش سوپ دال عدس و سماق

آموزش سوپ دال عدس و سماق

 

مواد لازم:
فلفل قرمز             یک قاشق چای خوری
پیازمتوسط            یک عدد
روغن زیتون          3 قاشق غذا خوری
پودر زیره              یک قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی    1.5 قاشق غذا خوری
دال عدس (عدس قرمز)       یک پیمانه
آب                     6 پیمانه
نعنا                    1.5 قاشق غذا خوری
سماق                 یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل        به مقدار لازم
فلفل قرمز پرک (پول بیبر)   یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
روغن  را در قابلمه گرم می کنیم و پیازرا داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شودفلفل قرمز، زیره و رب گوجه و فلفل قرمز پرک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم..درب ظرف را می گذاریم وحدود 5 دقیقه صبر میكنیم.
 دال عدس را اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم تا عدس با رب و ادویه ها مخلوط یكدست شود.
 حالا آب یا آب گوشت را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم عدس بپزد تا کاملاً باز شود .این كار حدودا نیم ساعت زمان میبرد. حالا با گوشکوب برقی یا مخلوط كن سوپ را میکس می کنیم. نعنا داغ كرده و آن را به سوپ اضافه میكنیم.
 سوپ رو از روی حرارت برمی داریم سماق را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و سرو می کنیم.


این سوپ یكی از معروفترین سوپهای كشور تركیه است و در ایران و به خصوص نواحی اذربایجان هم طبخ میشود.این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذ است.
اگر دوست ندارید میتوانید سوپ را میكس نكنید.
روی سوپ را می توانیم با نعنا داغ ،سماق و یا نعنا تازه تزیین کنیم.
سوپ بعد از سرد شدن سفت می شود. برای گرم کردن مجدد با مقداری آبجوش رقیقش کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش پیراشکی گوشت

آموزش پیراشکی گوشت   مواد لازم برای خمیر پیراشکی: آرد                  3 پیمانه مایه خمیر        1 …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *