قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی زنجبیلی

آموزش شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

آموزش شیرینی زنجبیلی

مواد لازم:
روغن جامد صاف          110 گرم(حدود نصف لیوان)
پودر شکر             110 گرم(حدود 2/3لیوان)
پودر زنجبیل         2 قا شق مرباخوری
آرد.                      250 گرم(حدود 1و2/3لیوان)
بکینگ پودر          1/2قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
روغن و پودر شکر را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تاکاملا پوک وسفیدشود.
پودر زنجبیل، آرد و بکینگ پودر را افزوده و با دست مخلوط کنید. سپس با دندانه متوسط چرخ گوشت چرخ کنید تا نرم شده و قابلیت قالب زدن پیدا کند.

 فر را با  150 درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و روی شیرینی بادام یا پسته خرد شده بریزید و آرام با دست فشار دهید تا به شیرینی بچسبد و قالب بزنید(قالب دلخواه ) و در سینی چرب نشده بچینید.
 سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت 20-15 دقیقه بپزد. سپس از فر درآورده و پس از سرد شدن، شیرینی ها را با کادرک از سینی جدا کنید.

برای تزیین شیرینی میتوانید  قبل از قالب زدن مخلوط غلیظ کاکائو و آب با برس مالیده و با پشت چنگال خط بیاندازید.

روغن جامد صاف را میتوانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید در غیر اینصورت روغن جامد را آب کنید و در یخچال بمدت 12 ساعت قرار دهید تا روغن صاف شود.

ماندگاری این شیرینی بالاست و برای عید مناسب میباشد.

 شیرینی زنجبیلی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *