قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی فسایی

آموزش شیرینی فسایی

آموزش شیرینی فسایی

آموزش شیرینی فسایی

مواد لازم:
روغن جامد صاف    150گرم(حدودا سه چهارم لیوان سر خالی)
پودر قند           130گرم (سه چهارم لیوان سر خالی)
آرد سفید        250 گرم (حدودا یک و سه چهارم لیوان)
آرد نخودچی     60 گرم(حدودا دو سوم لیوان)
زعفران دم کرده غلیظ   به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را مخلوط و با همزن برقی به اندازه ای بزنید که کرم رنگ و پوک شود و حجم آن زیاد شود.
آرد سفید و آرد نخودچی را دوبار الک کنید،و مخلوط آرد ها را کم کم به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق به خورد مخلوط روغنی دهید،و با نوک انگشتان کمی ورز دهید تا خمیر منسجم شود تا حدی آرد اضافه کنید که خمیر جمع شود،ممکن است همه آرد مصرف شود یا کمی باقی بماند.خمیر را درون ظرف دربسته در محیط آشپزخانه نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیر، آن را بین دو نایلون گذاشته و به ضخامت نیم سانتی متر پهن کرده و قالب زده و درون سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید  و روی شیرینی ها با برس زعفران دم کرده غلیظ بزنید و با خرفه یا پودر پسته یا….تزیین کنید و در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت 160 گرم شده به مدت ده دقیقه قرار دهید.
شیرینی ها بعد از پخت نرم هستند و با دست زدن متلاشی خواهند شد پس از سرد شدن بردارید.

شیرینی اگر زیاد پخته شود حالت نرم و ترد نخواهد داشت و شیرینی خشک و سفت می شود.

اگر موقع قالب زدن شیرینی چسبنده بود قالب را داخل پودر نشاسته بزنید و تکان دهید و سپس شیرینی ها را قالب بزنید.


خمیر شیرینی را زیاد ورز ندهید چون خمیر به روغن می افتد و بعد از پخت سفت خواهد شد.

شیرینی فسایی،شیرینی مناسب برای عید میباشد و مزه ای مشابه شیرینی نخودچی دارد و با قالب های مختلف میتوان در آورد و تزیین کرد.

از پودر هل بدلخواه میتوان داخل شیرینی استفاده کرد.

برای تهیه روغن جامد صاف خانگی،روغن جامد را بر روی حرارت غیر مستقیم مثل روی بخار کتری آب کنید تا کاملا شفاف شود پس از سرد شدن حداقل یک روز داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.از روغن صاف قنادی نیز میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی فسایی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *