قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی ملکه بادام

آموزش شیرینی ملکه بادام

مواد لازم:

آرد 190 گرم (یک و یک سوم لیوان)
روغن جامد 85گرم (نصف لیوان سرخالی)
تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر 1/2قاشق چای خوری
پودر قند 40گرم (یک چهارم لیوان)
پودر هل یک قاشق چایخوری
خامه 25 گرم (یک قاشق سوپخوری )
پودر پسته مقداری برای تزیین

مواد رویه:
کره یک قاشق سوپخوری
خامه‏ 25گرم (یک قاشق سوپخوری )
عسل 100 گرم (نصف لیوان)
خلال بادام 100 گرم (یک لیوان)
شکر 50گرم (یک چهارم لیوان)
زعفران حل شده غلیظ یک قاشق غذاخوری

????????
طرز تهیه:
ابتدا كف یك سینی به اندازه حدودی 20در 30 را چرب كنید و كنار بگذارید. برای تهیه لایه زیرین شیرینی ابتدا كره، پودر قند را هم بزنید تا سبک بشه بعد تخم‌مرغ و پودر هل و خامه را اضافه کنید، دو دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط و الک کنید و كم كم اضافه كنید. با دست خمیر را كف سینی ریخته و پهن كنید و درون فر 170 درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
وقتی اطراف خمیر طلایی شد بیرون آورده و مواد رویه را روی آن بریزید
و دوباره قالب را در فر به مدت 20 تا30 دقیقه با درجه 150 بگذارید و هنگامی كه روی شیرینی طلایی شد از فر خارج كنید.

طرزتهیه مواد رویه شیرینی:
همه مواد رویه شیرینی را مخلوط و روی حرارت متوسط بمدت 5 دقیقه بجوشانید.
?????????

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم: شیر دو لیوان آرد سفید دو لیوان نمک نوک قاشق روغن جامد یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *