قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی نارگیلی کرمانشاهی

آموزش شیرینی نارگیلی کرمانشاهی

 طرز تهیه شیرینی نارگیلی کرمانشاهی

آموزش شیرینی نارگیلی کرمانشاهی

مواد لازم:

پودر نارگیل چرب    دو لیوان
تخم مرغ                4 عدد
شکر                      یک لیوان
وانیل                    1/4قاشق چایخوری
رنگ زرد یا زعفران دم کرده
پودر کاکائو           دو قاشق چایخوری
روغن مایع          1/4قاشق لیوان


طرز تهیه:

شکر و پودر نارگیل و وانیل و روغن مایع را مخلوط و تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود و به نصف آن پودر کاکائو و به نصف دیگر رنگ زرد یا زعفران دم کرده اضافه کنید.
غلظت مایه باید به حدی باشد که براحتی از قیف خارج شود اگر مایه سفت بود تخم مرغ اضافه کنید و اگر شل بود پودر نارگیل اضافه کنید.
داخل قالب کیک یزدی کپسول کاغذی بگذارید و از مایه کاکائویی وسط آن با قیف بریزید و از مایه زرد دور آن را پر کنید و یا بلعکس اول از مایه زرد بریزید و دور آن از مایه کاکائویی پر کنید.و در فر از قبل گرم شده با 200 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روی آن ها  با قاشق کم کم شربت داغ بریزید و در آخر با شکلات آبکرده و انواع ترافل و پودر پسته….تزیین کنید.

 

اگر پودر نارگیل تان چرب نبود مقدار روغن مایع دستور را دو برابر کنید.

شیرینی ها را با رنگهای مختلف نیز میتوانید درست کنید.


برای تهیه شربت شیرینی،نصف لیوان آب یک لیوان شکر و یک چهارم لیوان گلاب را مخلوط و روی حرارت بمدت 15 دقیقه بجوشانید.


با این اندازه مواد حدود 24 عدد شیرینی خواهید داشت.

 شیرینی نارگیلی کرمانشاهی

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *