قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی نارگیلی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی)
روغن مایع 60گرم(حدود یک سوم لیوان)
پودر نارگیل 100گرم(یک لیوان سرپر)
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک ظرف سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر،روغن مایع و پودر نارگیل را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید(بن ماری) و مواد داخل ظرف را هم بزنید(حدود ده دقیقه)شکر باید داخل مواد آب شود،مواد باید به اصطلاح داغ بخورد ولی نباید قل بزند،سپس
آن را از روی حرارت بردارید.
وقتی مایه کاملا خنک شد آبلیمو را اضافه کنید.

روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید.
آن‌ها را به اندازه 15 الی 20 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

از پودر نارگیل ریز و چرب استفاده کنید اگر پودر نارگیل درشت استفاده کردید حتما بعد از مخلوط شدن با مواد چرخ کرده و سپس روی حرارت قرار دهید.

اگر مایه بعد از داغ خوردن خیلی شل بود یکی دو قاشق پودر نارگیل اضافه کنید.
سعی کنید اندازه ها را با ترازو بگیرید.

 

به کانال ما در تلگرام بپیوندید

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم: شیر دو لیوان آرد سفید دو لیوان نمک نوک قاشق روغن جامد یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *