قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی نان خامه ای

آموزش شیرینی نان خامه ای

شیرینی خامه ای

مواد لازم:

آب                یک لیوان
آرد الک شده   یک لیوان
کره               110 گرم (نصف لیوان)
تخم مرغ      4 عدد
نمک            نوک قاشق چای خوری
وانیل‏           یک چهارم قاشق چایخوری
خامه‏ فرم گرفته   به مقدار لازم

طرز تهیه:
 آب و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش آید. به محض جوش آمدن، آرد را در یک مرحله و سریع به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی برای نان خامه‌ای درست شود.(حدود یک تا دو دقیقه)وانیل و نمک را اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خمیر کمی سرد شود.(حدود 15 دقیقه )
 فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد،‌ تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید خمیر صاف و یکدستی داشته باشید.
 خمیر نان خامه‌ای را به وسیله قیف به شکل  شکوفه بزرگ روی سینی فر که قبلا به وسیله کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *