قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی کلوچه کنجدی

آموزش شیرینی کلوچه کنجدی

آموزش شیرینی کلوچه کنجدی

مواد لازم:
آرد                   3 لیوان
تخم مرغ          2عدد
پودر شکر         1لیوان
روغن مایع        3/4لیوان
ماست شیرین   3 قاشق غذاخوری سر پر
بکینگ پودر      1 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه:
ابتدا تخم و مرغ  و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم بزنید. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر کنید  تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط کنید.
آرد،نمک،وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط کنید. به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا .
نیم ساعت تا یکساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار دهید.
از فریزر که بیرون اوردید با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد کنید و بین دو کف دست کمی فشار دهید. و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد بغلطونید. تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید  تا بپزه.

کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را با فاصله قرار دهید چون موقع پخت پهن میشوند.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *