قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش شیرینی گل رز هندی

آموزش شیرینی گل رز هندی

مواد لازم:
شیر دو لیوان
آرد سفید دو لیوان
نمک نوک قاشق
روغن جامد یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای شربت:
شکر دو لیوان
آب یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل دو عدد

طرز تهیه:
مواد شربت را با هم مخلوط روی حرارت بگذارید تا شربت بجوشد و به قوام برسد و سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.

شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بلافاصله آرد و نمک و روغن جامد را اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید، و یکی دو دقیقه که هم زدید از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید و ابتدا با قاشق هم بزنید. وقتی خمیر کمی ولرم شد دست خود را چرب کنید و حدود 10 دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیرِ کاملا نرم و یکدستی شود.سپس روی میز آرد پاشیده و خمیر را به قطر 2 میلیمتر باز کنید و با قالب گرد در دو اندازه قالب بزنید.دو عدد باقالب گرد بزرگ و یک عدد با قالب گرد کوچک و روی هم قرار دهید(خمیر با قالب بزرگتر دو عددپایین و یک عدد با قالب کوچک بالا)و با انگشت وسط خمیر را کمی گود کنید و چهار برش بطرف بیرون بزنید و یک تکه کوچک از خمیر برداشته و لوله کنید و درون گودی وسط گل قرار دهید و از یک طرف خمیر برش های را بطرف مرکز گل بپیچید تا تمام گلبرگ ها دور هم پیچیده و بشکل گل رز شود و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد داخل شربت خنک بگذارید و بعد درون صافی قرار دهید تا شربت اضافی آن برود. سپس سرو کنید.

موقع سرخ کردن روغن باید کاملا داغ باشد و همچنین گل را از طرف رو داخل روغن بیاندازید تا گلبرگ ها باز نشود و سپس با قاشق برگردانید تا همه جای آن یکدست سرخ شود.

میتوانید با قالب ساده و اشکال مختلف این شیرینی را درست کنید.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *