قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / پیش غذا / آموزش فیرز کردن و خشک کردن لوبیا سبز

آموزش فیرز کردن و خشک کردن لوبیا سبز

ابتدا لوبیا سبز ها را پاک کرده و خرد کرده و بجوشانید تا پخته شود ولی له نشود سپس آبکش کرده و داخل آب یخ بریزید تا لوبیا ها تغییر رنگ ندهد.
لوبیا ها را از داخل آب یخ بیرون آورده و آبکش کنید وقتی کاملا آب لوبیا ها رفت آنها را فریز کنید و بقیه را روی پارچه ای جلو آفتاب پهن کنید تا خشک شود.

موقع استفاده از لوبیا خشک آنرا حدود 5 تا10  دقیقه آبپز کنید و آبکش کنید و استفاده کنید.

https://telegram.me/ashpazman

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش نان رول اسفناج

مواد میانی: اسفناج                        نیم کیلو فلفل دلمه ای رنگی        یک عدد ژامبون گوشت              150 گرم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *