قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / شیرینی و کیک / آموزش قطاب یزد

آموزش قطاب یزد

مواد لازم:
زرده تخم مرغ           2عدد
ماست                      نصف پیمانه
کره یا روغن جامد     نصف پیمانه
بکینگ پودر            یک قاشق چایخوری
آرد                    یک و یک چهارم پیمانه
مواد داخل قطاب:
پودر گردو یا بادام      نصف لیوان
گلاب                    2 تا 3 قاشق
پودر هل               یک قاشق چایخوری
پودر قند              نصف پیمانه


طرز تهیه:
ابتدا بکینگ پودر را با ماست مخلوط و به زرده تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم زده و روغن جامد آبکرده را بریزید و مخلوط کنید و آرد را کم کم روی مواد الک کنید تا خمیر نرمی بدست آید  و داخل ظرف گذاشته و روی خمیر را بپوشانید و بمدت 4 ساعت استراحت بدهید.

خمیر را بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی شده به اندازه نیم سانت پهن کنید و بصورت گرد قالب بزنید و مواد میانی را مخلوط و به اندازه فندق گرد کرده و وسط خمیر که بصورت گرد قالب زده آید قرار دهید و خمیر را ببندید و توی دست گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید  و داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی قطاب برود بعد از اینکه از داغی افتاد روی آنها پودر قند الک کنید.

 

قطاب ها را به اشکال مختلف نیز میتوانید بپیچید.

????????????

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش شیرینی نارگیلی

مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3عدد شکر 200گرم(حدود یک لیوان سرخالی) روغن مایع 60گرم(حدود یک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *