قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش لازانیا

آموزش لازانیا

آموزش لازانیا

مواد لازم:
لازانیا   ۱ بسته
پیاز متوسط     یک عدد
گوشت چرخ کرده   ۳۰۰ گرم
قارچ   10 عدد
سس بشامل (سس سفید)  یک پیمانه
پنیر پیتزا   دو پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی   به مقدار لازم
جعفری تازه و خرد شده   ۱۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری
کره و روغن مایع   به مقدار لازم
آویشن و پودر سیر و نمک و زردچوبه   به مقدار لازم

طرز تهیه:
پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و در کمی روغن و مقدار کمی کره تفت میدهیم و بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم وکمی تفت بدهید.

 بعد ار آن 2 قاشق رب گوجه فرنگی و ادوبه جات نامبرده ونمک و جعفری را اضافه میکنیم و روی شعله کم میگذاریم تا مواد خوب تفت داده شده و پخته شود در آخر هم قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه زیر مواد را خاموش کنید و کنار بگذارید.
 در یک قابلمه آب میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا جوش بیاید نمک و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت 7 یا 8 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم.
کف ظرف پیرکس مورد نظر را با کمی کره چرب میکنیم و اولین ورقه لازانیا را میگذاریم و روی آن را کمی سس قرمز و سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و مواد گوشتی  را ریخته و دوباره پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی ریخته ورقه بعدی را روی مواد میگذاریم و به همان ترتیب ادامه میدهیم تا ورقه های لازانیا تمام شود در آخر هم سس بشامل و سپس پنیر پیترا روی آخرین ورقه بریزید.
 و در فر با 200 درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی لازانیا طلایی شود قرار دهید.
 

برای اینکه لازانیا بعد از پخت و موقع برش وا نرود وقتی ردیف اول لازانیا را بصورت افقی چیدید ردیف بعدی را بصورت عمودی بچینید.

برای تهیه سس بشامل دو قاشق کره را با دو قاشق آرد بمدت یک تا دو دقیقه تفت دهید و سپس یک لیوان شیر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا سس گلوله گلوله نشود و در آخر که سس غلیظ شد نمک وفلفل ریخته و کمی هم جوز هندی رنده شده بریزید و از روی حرارت بردارید.

آموزش لازنیا

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *