قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / مربا / آموزش مربای پوست پسته

آموزش مربای پوست پسته

 

مواد لازم:
پوست پسته تازه      300گرم
شکر                       دو لیوان
آب                         یک لیوان
آب لیمو                  یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه:
پوست نرم پسته تازه را جدا کرده داخل آبجوش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده و رویش آب سرد بگیرید،این عمل را سه بار انجام دهید تا تلخی پوست پسته گرفته شود (بعد از هر بار جوشاندن و ابکش کردن کمی از پوست پسته را بجویید اگر تلخی نداشت دیگر نیازی به جوشاندن نیست)
????????????

 

داخل قابلمه شکر و آب و آبلیمو را ریخته و روی حرارت قرار دهید و پوست پسته های جوشانده شده و آبکش شده را هم اضافه کنید و با حرارت متوسط و با در باز بمدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید تا شربت قوام بیاید و حرارت را خاموش و بگذارید داخل قابلمه خنک شود،سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید.

????????????
 

برای اینکه بفهمید شربت قوام آمده یک قاشق از شربت را داخل ظرف کوچک بریزید و داخل یخچال قرار دهید اگر کشدار شد شربت قوام آمده است.
????????????

مربا را داخل قابلمه بگذارید خنک شود چون اگر لازم بود و قوام لازم را نداشت دوباره جوشانده شود.
????????????

جوشاندن پوست پسته بستگی به تلخی آنها دارد و ممکن است با یکبار جوشاندن تلخی آن برود و یا ممکن هست با پنج بار جوشاندن تلخی آن برود که با خوردن کمی از پوست پسته بعد از هر بار جوشاندن میتوان تلخی آن را تست کرد.

????????????
در مرحله آخر پخت مربا میتوانید مقداری خلال پسته نیز اضافه و پنج دقیقه بجوشانید.
????????????

درباره ی admin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *