قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / مربا / آموزش مربای گل محمدی تازه

آموزش مربای گل محمدی تازه

آموزش مربای گل محمدی تازه

آموزش مربای گل محمدی تازه

گل محمدی     نیم کیلو
شکر    3 لیوان
آب      2 لیوان
جوهر لیمو   نصف ق چ
رنگ پودری صورتی(رنگ گل)   نوک قاشق

طرز تهیه:
گلهای محمدی را خندان کنید(گلبرگ ها را جدا کنید)سپس با آب شسته و درون آب در حال جوش بریزید و رنگ رو اضافه کرده و به آرامی هم زده و آبکش کنید و گلبرگهای را درون آب سرد بریزید تا رنگ اضافی را پس بدهد اینکار را دو تا سه بار انجام داده و آبکش کنید.
در ظرف دیگر آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد  وقتی شربت  قوام پیدا کرد جوهر لیمو را در یک قاشق غذاخوری حل کرده و به شربت اضافه کرده و گلهای محمدی را بریزید یکی دو جوش که زد مربا آماده است در قابلمه را بگذارید تا درون قابلمه خنک شود سپس داخل ظرف مربا بکشید.

 

برای مربا از گل محمدی که رنگ صورتی کم رنگ دارد استفاده کنید چون گل محمدی مایل به قرمز تلخ و مسهل هست.

اگر دوست ندارید از رنگ صورتی استفاده کنید میتوانید از زعفران برای رنگ مربا استفاده کنید که در اینصورت زعفران به شربت مربا اضافه کنید.


مقدار رنگ اضافه شده به مربا خیلی کم باید باشد چون مربا موقع پخت پر رنگ میشود.

اگر جوهر لیمو در دسترس نبود از آبلیمو به مقدار یک قاشق استفاده کنید.

موقع ریختن آب وشکر داخل قابلمه آنرا تند هم نزنید چون شکر به کناره های ظرف میچسبد و باعث شکرک زدن مربا میشود.

مقدار جوشیدن گلبرگهای گل باید کوتاه باشد چون گلبرگها زود پخته و له میشوند.

اندازه پخت گلبرگها را با خوردن چند عدد گلبرگ موقع جوشیدن میتوانید تشخیص دهید.

این مربا بیشتر با شیربرنج و کره استفاده میشود.

برای اینکه بفهمیم مربا خوب شده باید رنگ شربت مربا سفید و رنگ گل ها صورتی باشد یعنی رنگ گل ها را باید با گذاشتن داخل آب سرد بگیریم.

درباره ی admin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *