قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / غذای اصلی / آموزش مرغ بریان با سس کلاسیک

آموزش مرغ بریان با سس کلاسیک

مواد لازم:
مرغ کامل                        یک عدد
سیب زمینی متوسط        سه عدد
نخود فرنگی                   نصف لیوان
هویج متوسط                 یک عدد
نمک                              به اندازه
روغن مایع                     1/4لیوان
آب                                3/4لیوان

مواد لازم برای سس:
ماست           دو قاشق غذاخوری
روغن مایع     دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز چرخ شده     دو قاشق
 غذاخوری

طرز تهیه:

 اول گردن مرغ را جدا کنید تا راحتر شکم مرغ را تمیز کنید وقتی که شکم مرغ را خالی کردید و خوب تمیز کردید خوب بشویید و خشک کنید ولی پوست مرغ را جدا نکنید و به همه جای مرغ نمک بمالید خصوصا تا آنجایی که امکان داره زیر پوست مرغ هم نمک بزنید.
مرغ را از طرف سینه داخل ظرف گذاشته و اطراف آن سیب زمینی درشت خرد شده ، نخود فرنگی و هویج خرد شده قرار دهید.
تمام مواد سس را با هم مخلوط و با برس روی مرغ بمالید.
و در آخر روغن مایع و نمک و آب را مخلوط و روی سبزیجات خرد شده دور مرغ بریزید و با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر 200 درجه بمدت یکساعت بپزید و در آخر فویل را از روی ظرف بردارید و گریل را روشن کنید تا سطح مرغ برشته شود.

فلفل قرمز استفاده شده در دستور نباید تند باشد،از پودر فلفل قرمز شیرین نیز میتوانید استفاده کنید.من از پول بیبر ترکیه استفاده کردم که فلفل قرمز خشک و پودر شده هست.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

آموزش خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده            نیم کیلو پیاز متوسط                    دو عدد هویج خام رنده شده        …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *